3 stk. vaskemaskiner der kan reserveres
2 st. tørretumblere
Havemøbler til fri afbenyttelse i gården...

Om foreningen

Foreningen bruger den seneste offentlige vurdering til værdiansættelse af andelskronen på kr. 92 mio. Vores samlede prioritetsgæld er på kr. 13 mio. hvor lånet er med fast rente og afdrag.

Foreningen ligger på ydre Østerbro, lige op til Fælledparken. Ejendommen består af 8 opgange beliggende i henholdsvis Hesseløgade, Tåsingegade og Drejøgade. I nærområdet ligger der flere caféer og restauranter, og der er mange gode indkøbsmuligheder.

Historie
Ejendommen er bygget i 1919 og indeholder 80 lejligheder. Foreningen har siden 1919 fungeret som selvadministrerende andelsforening. Siden udgangen af 2007 har ejendommen haft en administrator tilknyttet.

Faciliteter
Foreningen har egen vaskekælder, med 3 vaskemaskiner og 2 tørretumblere. En vask koster pt. kr. 20,- inkl. sæbe.
Vi har en dejlig gårdhave med grønne områder, legeområde til børn, og gode havemøbler der kan benyttes frit af ejendommens beboere. Opbevaring af cykler og barnevogne kan ske i foreningens skure, stativer og cykelkælder. Foreningen tillader husdyr, som ikke er til gene for øvrige beboere.

Foreningen kan kontaktes gennem bestyrelsen, via nedenstående adresser:

A/B Venneminde
Hesseløgade 18
2100 København Ø

Bestyrelsen:
E-mail: bestyrelsen@ab-venneminde.dk

Kontakt bestyrelsen

Foreningens interesser varetages af en bestyrelse, som er valgt på den årlige generalforsamling. Denne finder sted i slutningen af marts i henhold til foreningens vedtægter.

Bestyrelsen består af 5 medlemmer, og 2 suppleanter. Formanden er på valg hvert år, de øvrige medlemmer hvert andet år på skift.

Bestyrelsen har lokale i kælderen i nr. 18, hvor der afholdes bestyrelsesmøde ca. én gang om måneden, eller efter behov.

I døren til bestyrelseslokalet er der en brevkasse til post. Derudover kan bestyrelsen kontaktes via mail; bestyrelsen(snabelA)ab-venneminde.dk, som bliver tjekket med jævne mellemrum. Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen.

Bestyrelsesmedlemmerne er "opgangsformænd" for hver deres opgange, og deler på den måde opgaverne imellem sig. Herunder kan du se hvem der er din opgangsformand, som du om nødvendigt kan kontakte.

Felter med * skal udfyldes.

Anni-Elisabeth Johansen

Tlf: +45 30201777